Profilami (de grootste vacature bank van Curaçao)


jobs-vacatures-curacao

Price
-

Country
Curaçao

USP 1
De grootste vacature bank van Curaçao

USP 2
Alleenrecht sales Curaçao

USP 3
Commissie vanaf 70%

Short Description

Voor Profilami (de grootste vacature bank van Curaçao) zijn op zoek naar een Business Partner in Sales.

Als Sales Partner ben je voornamelijk bezig met het verkopen van advertenties en gerelateerde diensten. De doelgroep is vooral MKB op Curaçao. Het is ook mogelijk om alleenrecht voor Curaçao te krijgen. Onze website is https://www.profilami.com/jobs


Description

Een ander team zorgt voor de marketing, maar als Sales Partner werk je nauw samen met het Marketing Team. Je werkt zelfstandig en je wordt op commissiebasis uitbetaald. Een indicatie van de commissie is rond 70% van de eerste sale aan een nieuwe klant en rond 20% op doorlopende abonnementen etc.

Wat ga je doen?

Bij Profilami, manage en bouw je een eigen klantportfolio en je onderhoud relaties met de door jouw gegenereerde klanten.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten met product vraagstukken.
Door jouw proactief klantcontact, herken je de uitdagingen van de klant, identificeer je kansen en leads, die leiden tot het vergroten van je sales-succes en het behalen van je targets.
Om optimaal je kansen te benutten en upsell-mogelijkheden te identificeren, werk je samen met de marketing en IT-specialisten van Profilami die de diepgaande kennis beheersen en die je ondersteunen in het salesproces.
Als Account Manager manage je het hele salesproces; van het opstellen van offertes tot het uitvoeren van onderhandelingen en het sluiten van deals.
Wat bieden wij?

Alleenrecht voor Curaçao.
Een virtueel assistent om jou te ondersteunen. (Nederlandstalig)
Een aantrekkelijke commissieregeling. Indicatie van de commissie is rond 70% van de eerste sale van een nieuwe klant en rond 20% op doorlopende abonnementen etc.
Hulpmiddelen zoals; CRM, Wiki, E-mail, Online chat, Analytics etc.

Name *

Phone number *

Comment or Question